| Chagall´s Club Restaurant - Luxusní restaurace v centru Prahy

Dom?

POLEDNÍ MENU
-

(platí od 20.10. - 24.10.2014 od 11:00 do 15:00)

 

Předkrm

Husí játra na majoránce, pyré z pečeného česneku
175,-
 
 

Polévka

Krém z bílé cibule, tymiánové krutony
85,-
 
 

Hlavní chody

Gnocchi s plátky hovězí svíčkové, listy špenátu, houby, parmazán
175,-
 
 
Listový salát se sýrovým dresinkem, sušenými rajčaty, jablkem a vlašskými jádry
195,-
 
 
Francouzský tatarský biftek, hranolky
 240,-
 
 
Ryba dne, kroupové risotto, petrželka, parmazán
285,-
 
 
Zvěřinové ragů s jemnou bramborovou kaší, máslová zelenina 290,-

Dezerty

Švestkový koláč s citronovým tvarohem                                
95,-
 
 
Zavřít

Seychelský tuňák 6. a 7.11.


Nový šéfkuchař v Chagall´s


Moderní evropská kuchyně je hlavním krédem našeho nového šéfkuchaře Martina Jiskry.

Martin Jiskra je zároveň i manažer Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Své profesní zkušenosti čerpal v České republice (Alcron, Corinthia Towers, Grandhotel Pupp, Aquapalace Hotelu Prague), i zahraničí.

 

Pracoval např. v Rakousku, USA, Japonsku, Anglii, Švýcarsku. Má zkušenosti i ze stáží v Německu, Maďarsku, na Maltě, ve Španělsku, v Singapuru, Tunisku, na Kypru, ve Francii i v Rusku.

 

Zkušenosti z Japonska zúročil v gastronomickém konceptu slavné restaurace Myiabi v Praze, jejímž otevřením byl pověřen. Za jeho působení v USA byla luxusní francouzská restaurace Paul Bocuse – Papillion vyhlášena nejlepší restaurací ve státě Colorado. V Anglii působil v restauraci Northcote Manor, jež byla oceněná dvěma Michelinskými hvězdami.

 

Na krátký čas také vařil na vyžádání člena královské rodiny v Kuwaitu a byl vybrán a přijat do Francouzského profesionálního sdružení Chaine des Rotiseure.

 

Věnuje se sbírání kuchařských knih, sám je i autorem několika kuchařských knih i CD ROM kuchařek.

 

A co vzkazuje Martin Jiskra svým hostům? „V Chagall´s vařím vždy z čerstvých surovin. Uvařím vám vše, na co budete mít chuť.“ 

Tradiční zabijačkové hody 28.11.


 
 

Vánoce 2014 v Chagall ´s