| Chagall´s Club Restaurant - Luxusní restaurace v centru Prahy

Dom?

POLEDNÍ MENU
-

(platí od 27.10. - 31.10.2014 od 11:00 do 15:00)

 

Předkrm

Zvěřinová paštika s teplým rozmarýnovým toastem a cibulovým kompotem

175,-
 
 

Polévka

Houbový čaj s kachními prsíčky, zeleninovým julienne a kapkou portského vína

85,-
 
 

Hlavní chody

Artyčokové risotto s tomaty, olivami, tymiánem a lehce opečeným tuňákem

175,-
 
 
Hlávkový salát, zastřené vejce, česnekové krutony, křupavá lardo slanina, hořčičný dresink
195,-
 
 

Francouzský tatarský biftek, hranolky

 240,-
 
 
Ve vakuu pomalu pečený vepřový bůček s vídeňskými noky a balsamikovým zelí
240,-
 
 
Černá treska, wasabi bramborové pyré, špenátové listy s houbami Shitake a omáčkou z červených paprik
285,-
 
 
Dušená kýta jelena Sika z karlovarské honitby, perníková omáčka a dýňové lívanečky
290,-
 
 

Dezerty

Tvarohové knedlíčky plněné čokoládou, koňaková omáčka a hrozinková pěna s medem                       
95,-
 
 
Zavřít

Seychelský tuňák 6. a 7.11.


 

Tradiční seychelský tuňák v Chagall´s 6. a 7.11.2014

Tentokrát pod taktovkou nového šéfkuchaře Martina Jiskry.

 

 

Nový šéfkuchař v Chagall´s


Moderní evropská kuchyně je hlavním krédem našeho nového šéfkuchaře Martina Jiskry.

Martin Jiskra je zároveň i manažer Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Své profesní zkušenosti čerpal v České republice (Alcron, Corinthia Towers, Grandhotel Pupp, Aquapalace Hotelu Prague), i zahraničí.

 

Pracoval např. v Rakousku, USA, Japonsku, Anglii, Švýcarsku. Má zkušenosti i ze stáží v Německu, Maďarsku, na Maltě, ve Španělsku, v Singapuru, Tunisku, na Kypru, ve Francii i v Rusku.

 

Zkušenosti z Japonska zúročil v gastronomickém konceptu slavné restaurace Myiabi v Praze, jejímž otevřením byl pověřen. Za jeho působení v USA byla luxusní francouzská restaurace Paul Bocuse – Papillion vyhlášena nejlepší restaurací ve státě Colorado. V Anglii působil v restauraci Northcote Manor, jež byla oceněná dvěma Michelinskými hvězdami.

 

Na krátký čas také vařil na vyžádání člena královské rodiny v Kuwaitu a byl vybrán a přijat do Francouzského profesionálního sdružení Chaine des Rotiseure.

 

Věnuje se sbírání kuchařských knih, sám je i autorem několika kuchařských knih i CD ROM kuchařek.

 

A co vzkazuje Martin Jiskra svým hostům? „V Chagall´s vařím vždy z čerstvých surovin. Uvařím vám vše, na co budete mít chuť.“ 

Tradiční zabijačkové hody 28.11.


 
 

Vánoce 2014 v Chagall ´s