| Chagall´s Club Restaurant - Luxusní restaurace v centru Prahy

Dom?

 

 

POLEDNÍ MENU
 

platí od 2.3. do 6.3.2015, od 11:00 – 15:00

 

Předkrm

 

Vejce vařené na 64 °C  polníček se smetanou a čerstvými černými lanýži

225 Kč

 
 

Polévka

 

Kuřecí smetanový krém s bylinkovými krutóny a pórkovou slámou  

 105 
 
 

Hlavní chody

 

Smažený camembert na listech salátu, kaktusové květy a ragú z hroznového vína

285 Kč

 

Francouzský tatarský hovězí biftek s hranolky a salátem 

 
240 Kč 

Ve vakuu pečený vepřový hřbet, bramborové gnocchi s dušenými kostkami barevných paprik na tomatové omáčce, strouhaný sýr Gorgonzola

   240 

 
Grilovaný filet z mořského vlka podávaný na zeleninovém ratatouille se šafránovými fettuccinami, brokolicovým pyré a celerovou slámou
 
310 Kč

Sekaná jelení svíčková na smetaně s brusinkami a mandlemi, domácí knedlík              

245 Kč

 

Dezerty

 

Profiterolky plněné zmrzlinou, čokoládová omáčka

105 Kč
Zavřít

Sezónní nabídka


Vážení hosté,

 

jako novinku jsme zavedli pravidelné měsíční nabídky ze sezónních surovin. 

Každý měsíc se tak můžete těšit na nová jídla. Témata budou různá, na měsíc březen jsme pro Vás připravili festival světových minutkových gulášů.

 

přejeme Vám dobrou chuť!

Nové menu


Vážení hosté,

 

od 19.1.2015 jsme pro vás připravili nové menu šéfkuchaře Martina Jiskry. Veškeré pokrmy naleznete v záložce "Menu".

 

Těšíme se na Vaši návštěvu!

SKREI – „Norský rybí zázrak“


 

 

SKREI – „Norský rybí zázrak“

 

Jejím domovem je Barentsovo moře. To je pro ryby obzvláště vhodným prostředím, protože kvalita vody, ruku v ruce s dostupnou potravou, tvoří kvalitativně nejlepší podmínky pro růst Skrei.

Jednou za rok pak nastává malý zázrak. Miliony tresek se vydají na cestu podél zimního pobřeží Norska do míst, kde zajistí zachování svého druhu – k nádhernému souostroví Lofot, 400 km severně od polárního kruhu. Dlouhá cesta, kterou treska Skrei zdolává, ji dělá zvláštní a jedinečnou rybou. Dospělá ryba Skrei je vyjímečná svým bílým a jemným masem, které má velice nízký obsah tuku. A právě pouze období ledna až března je proto lovná sezona.

 

 

 

Pečená treska Skrei

 

 

Varianty příloh

 

                                                                                                                                                                                                                                                              

Risotto se sépiovým pestem 

 

Wasabi bramborové pyré

 

Ratatouille zelenina s lanýžovou pěnou

 

 

530 Kč