| Chagall´s Club Restaurant - Luxusní restaurace v centru Prahy

Dom?

POLEDNÍ MENU
-

(platí od 24.11. - 28.11.2014 od 11:00 do 15:00)

 

Předkrm

Černá treska, špenátové listy s omáčkou z červených paprik

180,-
 
 

Polévka

Tomatový krém z loupaných rajčat s parmazánem

85,-
 
 

Hlavní chody

Široká těstovina s černými lanýži a lanýžovým olejem

245,-
 
 
Hlávkový salát, zastřené vejce, česnekové krutony, křupavá lardo slanina, hořčičný dresink
165,- 
 
 

Francouzský tatarský biftek, hranolky

 240,-
   
Ragů z jeleního masa s houbami a bramborovými šiškami
290,-
 
 
Tradiční hovězí svíčková na smetaně, variace českých knedlíků, brusinková šlehačka 280,-
 
 

Dezerty

Tvarohové knedlíčky vplněné čokoládou, koňaková omáčka s medem
95,-
 
 
Zavřít

Nedělní rodinný oběd


Nový šéfkuchař v Chagall´s


Moderní evropská kuchyně je hlavním krédem našeho nového šéfkuchaře Martina Jiskry.

Martin Jiskra je zároveň i manažer Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Své profesní zkušenosti čerpal v České republice (Alcron, Corinthia Towers, Grandhotel Pupp, Aquapalace Hotelu Prague), i zahraničí.

 

Pracoval např. v Rakousku, USA, Japonsku, Anglii, Švýcarsku. Má zkušenosti i ze stáží v Německu, Maďarsku, na Maltě, ve Španělsku, v Singapuru, Tunisku, na Kypru, ve Francii i v Rusku.

 

Zkušenosti z Japonska zúročil v gastronomickém konceptu slavné restaurace Myiabi v Praze, jejímž otevřením byl pověřen. Za jeho působení v USA byla luxusní francouzská restaurace Paul Bocuse – Papillion vyhlášena nejlepší restaurací ve státě Colorado. V Anglii působil v restauraci Northcote Manor, jež byla oceněná dvěma Michelinskými hvězdami.

 

Na krátký čas také vařil na vyžádání člena královské rodiny v Kuwaitu a byl vybrán a přijat do Francouzského profesionálního sdružení Chaine des Rotiseure.

 

Věnuje se sbírání kuchařských knih, sám je i autorem několika kuchařských knih i CD ROM kuchařek.

 

A co vzkazuje Martin Jiskra svým hostům? „V Chagall´s vařím vždy z čerstvých surovin. Uvařím vám vše, na co budete mít chuť.“ 

Tradiční zabijačkové hody 28.11.


 
 

Vánoce 2014 v Chagall ´s